L’ HISTORIA

Durant els primers anys setenta, un grup d’empresaris d’índole variada, cregueren que ja havia arribat el momento d’oferir a la seva ciutat, Barcelona, nous i millors serveis en el sector de l’automòbil, que alesmores patia/ gaudia/ experimentava  un creixement important. Així doncs, van decidir l’obertura de tres establiments dedicats a l’aparcament de vehicles tant en la seva vessant de rotació com d’abonaments.
 Més de quaranta anys després, aquests mateixos aparcaments continúen oferint als seus clients, aquells serveis que els hi han donat tant de prestigi i reconeixement dins del sector: atenció personalitzada per a tots els clients, neteja, vigilància curada dels vehicles, places amplies, obertura vint-i-quatre hores tots els dies de l’any, i personal qualificat amb una llarga experiència.
L’idea amb la que es va iniciar aquest projecte encara romàn completament vàlida, tal com sembla que ho demostren/ reconeixen/ creuen els postres clients, i és per això que els convidem a vostés tambè a visitar-nos i que hi puguin comprovar com els postres empreses col.laboren per que es cumpleixi allò que el gran Cervantes va dir respecte a la nostra cosmopolita ciutat: “Barcelona és l’arxiu de la cortesia/ gentilesa.”
En resum, als nostres aparcaments vostés i els seus vehicles gaudiràn del millor tracte i els millors preus. Aprofito per saludar-los cordialment, …..

Share Button